İnstagram Takipçi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

İnstagram Takipçi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?,  İnstagram takipçisi satın alma fikri fenomen olmak isteyen herkesin mutlaka düşünüp üzerine kafa yorduğu bir durum. Fakat İnstagram takipçi hizmeti veren SMM panellerin kötü bir üne sahip olması çoğu zaman kişilerin bu fikirden vazgeçmesine neden olmakta. 

Neden İnstagram Takipçisi Almalıyım?

İnstagram, artık insanların kimlik niyetine kullandığı bir sosyal medya platformu. Kullanıcı sayısı giderek büyüyen İnstagram, birçok fenomenin de gelir kapısı olmaya devam ediyor. Tabii ki herkes fenomen olarak para kazanmak istese de fenomen olmak dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Ayrıca kimse fenomen olmak için uzun süreler boyunca beklemek de istemiyor. Siz de kolay ve hızlı yoldan fenomen olmak istiyorsanız, İnstagram takipçi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. 

İnstagram Takipçi Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

İnstagram takipçisi almaya karar verdiyseniz, öncelikle sizi tebrik ederiz. Çünkü fenomen olma yolunda ilk adımınızı attığınızın bir göstergesidir bu karar. Fakat şimdi içinde bulunduğunuz aşama verdiğiniz karardan çok daha büyük bir öneme sahip. Takipçi alacağınız panel, kötü altyapıya sahipse ne yazık ki para kazanmak isterken para kaybetmeniz mümkün. 

İşte takipçi satın alırken dikkat etmeniz gereken noktalar:

Alım Yapacağınız Site Güvenilir Mi?

Takipçi satın almaya karar verdikten sonra en önemli probleminiz alım yapacağınız web sitesinin güvenilir olmasıdır. Güvenilirlik konusunda kafanız karışık ise aşağıda vermiş olduğumuz yönergeleri takip etmenizde fayda var.

- Sitenin SSL sertifikası olup olmadığını kontrol edin. Web adresinin yazılı olduğu kısımda bir asma kilit olması, sitenin SSL sertifikası olduğunu gösterir.

- Whatsapp gibi ulaşım adreslerinin olup, düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

- Ödeme aşamasına geçtiğinizde havale ile ödeme yöntemi var mı yok mu kontrol etmelisiniz. Çünkü havale ile yapacağınız ödemelerde karşı tarafın ismini görmeniz mümkün. Böylece herhangi bir problemde kiminle muhatap olacağınızı bilmiş olursunuz.

Alım Yapacağınız Site İlgili Mi?

Alımı güvenilir bir şekilde gerçekleştirseniz bile alım sonrasında sorunlar yaşamanız mümkün. Örneğin organik takipçi servisini kullandıktan sonra hesabınızda tamamen bot olan takipçiler ile karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda sitenin müşteri hizmetleri bölümüne ulaşamamak sizin için çok kötü bir deneyim olur. 

Bu sebeple alım yapacağınız sitenin müşteri hizmetleri ile irtibat kurun. Müşteri temsilcisi bir bot yazılım mı yoksa gerçek bir kişi mi anlamaya çalışın. Firmanın Whatsapp müşteri temsilcisinin ulaşılabilir olup olmadığını kontrol edin. Son olarak alım öncesinde panelin iade ve iptal koşullarını, kullanım sözleşmesini iyi okumayı da ihmal etmeyin. Takipçi satın al


Yorumlar